MY new ME | HusNaLaliNk Official Blog

Monday, 21 October 2013

MY new ME

Assalamualaikum WBT...

Aku yang dulu bukanlah yang sekarang...hey....
Dulu ku sorang sekarang dah 2orang..
Dulu-dulu ku menderita...
Sekarang aku bahagia...
Alhamdulillah......

(ok uolss sila nyanyi versi TEGAR, Ok?)
 hahahhahahaha

 ***

Well, lama sudah tak mengupdate blog yang bewarna-warni...biasalah PEMALAS! sekarang bertambah-tambah PEMALASnyeee! Apa mau jadi HUSNA oiii?? 

Just wanna share my new me..awwww
*happy mom to be*
Syukur pada Allah kerana memberi peluang pada diri ini bergelar seorang IBU insyaAllah..
Dah lama nak kongsi berita baik ni tapi risau if everything happen kan?
Nampak agak gigih untuk ambil gambar ni dan ini merupakan KALI PERTAMA hus amek gambar sendiri dengan perut yang sudah maju ke hadapan dan gambar ini juga hus tak kongsikan dengan sesiapa pun di fb atau di instagram, nampak tak permainan dia kat situ, kiranya sapa yang baca blog ini sahaja yang tahu..Nampak macam poyo pulak..Eh ingat ko retis ke HUSNA??? >__<


Hidup sebagai seorang yang lain dari dulu ini memang cukup mencabar..
terpaksa mengharungi sakit belakang, sakit pinggang, dan urat menegang..tapi syukur aku tak mengalami muntah yang teruk dan morning sickness yang melampau..
Mungkin, Baby faham IBU dan BABAH dia pjj, jadi dia jadi budak baik..
Well done, baby! Thanks you Allah!

***

am blessed mom

4 comments:

  1. bestla ko dah jadi ibu..tahniah

    ReplyDelete
  2. mekasih uncle red...
    pasni ktorg tggu turn uncle red pulak...yeayyyy

    ReplyDelete


السلام عليكم و رحمة الله

klik lagi la..