Aku yang dalam dilema.... | Life Is a Word

klik sana sini..

Thursday, December 19, 2013

Aku yang dalam dilema....

SERIUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS....

Aku dalam dilema betul lah...

hampir sepuluh orang lebih dah duk tanya Husz kat mana nak bersalin???...
Jawapan aku sampai sekarang masih takde keputusan lagi...

kat mana nak bersalin ni babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy?????

T_T


1 comment:

bang fenn said...

salam tahun baru ...
lama saya tak berblog...alhamdulillah azam tahun baru ni terus akan berblogging...

bang fenn pun dah tunggu masa gak expected due wife bang fenn akan melahirkan cahayamata yang ditunggu2...
bang fenn kene penuhi permintaan si ibu yang dia inginkan swasta utk baby pertama ni...ngah kumpul duit sikit2 hehehe...

klik lagi la..